جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

یکی از سازه‌های جدید دریایی وزارت دفاع به‌آب‌انداخته شد

جانشین سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع گفت: همکاران ما هم اکنون در جنوب کشور مشغول به آب اندازی یکی از سازه‌های دریایی ساخته شده توسط وزارت دفاع هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ منوچهر علیپور صبح امروز در برنامه صبح بخیر ایران شبکه یک سیما گفت: سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از ۴ گروه بن سازه سطحی، زیر سطحی، اثر سطحی و تندرو تشکیل شده است.

 

وی افزود: این سازمان وظیفه پشتیبانی از نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی، نیروی دریایی مقتدر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دریابانی فراجا در عرصه دریا را دارد. البته با توجه به ظرفیت این سازمان، خدماتی در بخش خصوصی و در سطح ملی نیز ارائه می شود.

 

* تمام زیرسامانه‌های دنا بومی است

جانشین سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با اشاره به ناوشکن دنا که ساخت صنایع دریایی وزارت دفاع است، عنوان کرد: ناوشکن دنا که همراه با ناوگروه 86 نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران افتخارآفرینی کرد یک ناوشکن بومی است. این ناوشکن و تمام زیر سامانه های آن ایرانی است که با تولید این ناوشکن جوانان این مرز و بوم توانستند شعار ما می توانیم را به شعار ما توانسیتم تبدیل کنند.

 

* «دماوند ۲» به زودی به نیروی دریایی ارتش الحاق می‌شود

علیپور با اشاره به ناوشکن دماوند ۲ گفت: این ناوشکن ۹۴ متر طول و یک هزار و ۳۰۰ تُن وزن دارد که ویژگی های خاص و پیشرفته‌ای در آن استفاده شده است که از جمله می توان به رهگیری و انهدام اهداف در سطح، زیر سطح و اهداف پروازی اشاره کرد. همان‌طور که دریادار ایرانی هم به آن اشاره کرد، این ناوشکن به زودی به نیروی دریایی ارتش الحاق می‌شود.

 

وی با بیان اینکه صنعت دریایی چرخ دنده ۱۰۰ صنعت دیگر را به صورت غیر مستقیم به حرکت در می آورد، گفت: وزارت دفاع به عنوان یک عضو شورای عالی صنایع دریایی در دو بخش اقتصاد ساحلی و دریایی مشغول به کار است و در این حوزه اقدامات فاخری در جمهوری اسلامی ایران ثبت و ضبط کرده است.

 

* به آب‌اندازی یکی از سازه‌های جدید دریایی در جنوب کشور

جانشین سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در پایان خاطرنشان کرد: هم اکنون در جنوب کشور، همکاران ما مشغول به آب اندازی یکی از سازه‌های دریایی ساخته شده توسط وزات دفاع هستند که ان‌شاءالله بعد از تست های لازم، خبر های خوبی به مردم خواهد رسید./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار